Основните стратегии при онлайн залаганията

С правилната стратегия за залагане бихте могли да победите букмейкърите в дългосрочен план. В тази статия ще обсъдим стратегиите за спортни залагания, които действително работят. Има няколко форми на хазарт, които могат да доведат до дългосрочни печалби. Те включват покер и спортни залагания. И въпреки това, е трудно да спечелите сериозна сума от спортни залагания. Букмейкърите разполагат с предимство от поне 2 или 3 процента и отнема много време и самодисциплина, за да се превърнете в печеливш играч. И все пак, с правилното количество търпение и добра стратегия за залагане, бихте могли да победите букмейкърите в дългосрочен план. В тази статия ще обсъдим стратегиите за спортни залагания, които действително работят!

Основите стратегии за залагане

Въпреки че има много стратегии за залагане, има две основни концепции, които се съблюдават от най- добрите любители на хазарта. Всеки обучен играч трябва да разбира концепцията за стойността на залога, както и да изповядва осъзната стратегия за управление на сметката си.

Стойност на залога

Всеки набор от коефициенти, които букмейкърът предлага, се отнасят до вероятността дадено събитие да завърши по упоменатия начин. С други думи, букмейкърите задават коефициенти, които отразяват колко вероятен е изходът от дадено събитие. Възможностите варират от победа, загуба, равенство за футболен отбор, победител в боксов мач или окончателен резултат от хокеен мач. Например коефициент от 1,85 имат подразбираща се вероятност от 58,1%.

На вас остава да прецените дали тези коефициенти са верни. Ако намерите спортно събитие, което повече или по-малко букмейкърите са подценили, то тогава сте намерили стойностен залог. Ако успеете последователно да откривате подобен тип коефициенти, то в крайна сметка ще печелите повече, отколкото ще губите.

Управление на сметката

Управлението на сметката е най-важният фактор

Управлението на сметката е най-важният фактор, който ще ни помогне да се насладим по- дълго на вълнуващия свят на спортните онлайн залагания. Дори и да намерите коефициент с висока стойност, вероятността да загубите залога все още е налице. И ако сте заложили всичките си пари в сметката, това ще навреди негативно на участието ви в спорните залагания. За да не се случи това, стратегията за управление на сметката гласи- всеки ваш залог трябва да бъде подкрепен от 1 до 3 процента от общия баланс. Това ви помага да намалите риска, като същевременно с това ще подобрите уменията си в света на спортните залагания.

Общи стратегии за залагане

Имайки предвид горното, нека обсъдим някои от най-често срещаните стратегии за залагане. Ще обсъдим накратко всяка една от основите, които са се доказали с времето.

Движение на пазара

Трябва да знаете много добре как се движат пазарите

Стратегия за следене на пазара е една от тези стратегии, които доказано работят. Ако забележите, че коефициентите се движат значително, това предполага че професионалните играчи, залагат на този изход. Тъй като техните залози са подкрепени от сериозна сума, техните предположения карат букмейкърите да променят коефициента си, за да се наложи да изплащат по-малки печалби. Идеята е, че тези големи комарджии имат добра представа какъв ще бъде вероятният резултат. От вас зависи да ги копирате. За да използвате тази стратегия, трябва да наблюдавате всички коефициенти на различни сайтове за предпочитания от вас спорт или лига. Когато видите, че коефициентите се променят драстично на няколко сайта, намерете букмейкър, който все още не е променил коефициентите си и там направете залог. Подобен тип стратегия ви дава възможност да следвате най- образованата част от любителите на хазарта, като същевременно с това получавате по-добра стойност на залози си.

Залагане против нагласата на пазара

Тази стратегия е обратната на споменатия по- горе начин на залагане. Вместо да следвате останалите играчи, вие всъщност залагате срещу тях. В този случай, когато видите, че коефициентите се движат рязко, вие залагате срещу тенденцията. Тази стратегия работи най-добре при големи спортни събития и състезания. Повечето играчи са по-склонни да залагат на отбора или спортиста, които познават и обичат, отколкото да залагат на непознати спортисти или по-малки отбори. Разбира се, спортистите се прочуват от минали постижения; обаче миналите постижения не винаги отразяват текущите от. Например, известен тенисист се завръща след контузия и се изправя срещу млад играч. Много случайни играчи ще изберат да подкрепят известния играч само за името му, без да гледат си направят труда да проверят статистиката на другия състезател.