Политика за поверителност

 • Акаунт означава уникален акаунт, създаден за Вас за достъп до нашата услуга или части от нашата услуга

 • Компанията (наричана в настоящото споразумение или „Дружеството“, „Ние“, „Нас“ или „Нашата“) се отнася до Спортните залози

 • Устройство означава всяко устройство, което има достъп до Услугата, като компютър, мобилен телефон или цифров таблет.

 • Личните данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентифициране лице.

 • Услугата се отнася до уебсайта.

Събиране и използване на Вашите лични данни

Докато използваме Нашата услуга, можем да Ви помолим да ни предоставите определена лична информация, която може да се използва за връзка с Вас или за идентифициране. Личната информация може да включва, но не се ограничава

 • Имейл адрес

 • Име и фамилия

 • Данни за употреба

Данните за употреба могат да включват информация като адрес на интернет протокола на вашето устройство (например IP адрес), тип браузър, версия на браузъра, страниците на нашата услуга, която посещавате, часът и датата на вашето посещение, времето, прекарано на тези страници, уникално устройство идентификатори и други диагностични данни.

Когато осъществявате достъп до Услугата чрез или чрез мобилно устройство, ние можем да събираме определена информация автоматично, включително, но не само, типа мобилно устройство, което използвате, уникалния идентификационен номер на вашето мобилно устройство, IP адреса на вашето мобилно устройство, вашия мобилен телефон операционна система, типа мобилен интернет браузър, който използвате, уникални идентификатори на устройства и други диагностични данни.

Може също да събираме информация, която Вашият браузър изпраща, когато посещавате нашата Услуга или когато осъществявате достъп до Услугата от или чрез мобилно устройство.

Използване на Вашите лични данни

Компанията може да използва Лични данни за следните цели:

 • Да предоставяме и поддържаме нашата Услуга , включително за наблюдение на използването на нашата Услуга.

 • За управление на Вашия акаунт: за управление на Вашата регистрация като потребител на Услугата. Предоставените от Вас лични данни могат да Ви дадат достъп до различни функционалности на Услугата, които са достъпни за Вас като регистриран потребител.

 • За изпълнението на договор: разработването, спазването и поемането на договора за покупка на продуктите, артикулите или услугите, които сте закупили, или на друг договор с Нас чрез Услугата.За изпълнението на договор: разработването, спазването и поемането на договора за покупка на продуктите, артикулите или услугите, които сте закупили, или на друг договор с Нас чрез Услугата.

 • За да се свържете с Вас: За да се свържете с Вас по имейл, телефонни обаждания, SMS или други еквивалентни форми на електронна комуникация, като например push известия на мобилно приложение относно актуализации или информационни комуникации, свързани с функционалностите, продуктите или договорените услуги, включително актуализации на защитата, когато е необходимо или разумно за тяхното изпълнение.

 • За да Ви предоставим новини, специални оферти и обща информация за други стоки, услуги и събития, които ние предлагаме, подобни на тези, които вече сте закупили или сте попитали, освен ако не сте решили да не получавате такава информация.

 • За други цели : Можем да използваме Вашата информация за други цели, като анализ на данни, идентифициране на тенденциите в използването, определяне на ефективността на нашите промоционални кампании и за оценка и подобряване на нашата Услуга, продукти, услуги, маркетинг и вашия опит.