Ограничаване или затваряне на сметки

От време на време, букмейкърите могат да вземат решението да ограничат акаунта на даден играч. Когато акаунта стане ограничен, това означава, че сумата, която играчите могат да заложат, е ограничена. Често букмейкърите ограничават сметки, които печелят твърде много или са заподозрени, че действията им са в разрез с правилата. Целта на подобен тип действия, от страна на букмейкърите, е да направят платформата си по- защитена от злоупотреби. Струва си да се отбележи, че при някои обстоятелства букмейкърът може да затвори изцяло сметка, ако смята, че играча е направил твърде много нарушения.

Възможността за ограничаване или затваряне на акаунт е нещо, което трябва да знаете, дори и да не ви се е случвало досега. В тази статия ще ви помогнем да разберете по-добре защо букмейкърите ограничават акаунтите на своите потребители. Крайната ни цел е да ви помогнем да разберете защо сметките могат да бъдат ограничени и как да избегнете това да се случи на Вас.

Печелите твърде много

При големи финансови успехи може да ви затворят сметката

Ако често стигате до успех, то има голяма вероятност, сметката ви да бъде ограничена или дори потенциално затворена. Въпреки че това може да не е очевидно за вас, това всъщност е най-популярната причина, поради която сметките за залагания биват ограничени или затворени от букмейкърите. Със сигурност чувството е страхотно, когато спечелите допълнителни средства. Не е чудесно обаче, ако това доведе до ограничение или затваряне на вашата сметка за залагане.

Трябва да помните, че букмейкърите са в този бизнес също за печалба. Платформите за онлайн залагания нямат нищо против клиентите да печелят от време на време. Ако обаче печелите по-често, това означава, че букмейкъра губи пари и това със сигурност няма да им се хареса. Въпреки че не изглежда честно, ограничаването или директното затваряне на акаунта ви, е в рамките на правата на букмейкъра е да направят точно това.

Измама при използване на промоционални оферти

Измами при специални оферти

Друга причина, поради която букмейкърите биха могли да ограничат акаунта ви, е ако злоупотребите с получените промоционални оферти. Въпреки че платформите за онлайн залагания често предлагат многообразие от промоции и бонуси, те не искат да злоупотребявате с тях.

Букмейкърите предлагат тези промоции, за да помогнат привличането на нови клиенти на тяхната платформа, като същевременно поддържат доволни настоящите си клиенти. За да не попаднете в полезрението на букмейкъра, трябва да избирате колко често залагате на промоционални оферти. Ако само се възползвате от бонуси и промоционални оферти, шансовете са, че сметката ви най-вероятно няма да бъде рентабилна за букмейкъра.

Арбитражно залагане

Букмейкърите не харесват арбитражното залагане. Ако не сте сигурни какво е арбитражно залагане, то в нашия сайт можете да намерите обстойна статия по темата. Тъй като целта на арбитражното залагане е винаги да бъде реализирана печалба, това означава, че букмейкърите от своя страна ще губят по-често. Поради тази причина, платформите за онлайн залози се стремят да идентифицират акаунти, които потенциално използват арбитражно залагане, което бива последвано от ограничаване или затваряне на сметката.

Странни залози

Можете да правите странни залози, като правите некръгли залагания

Под странни суми, ние имаме предвид некръгли залагания. Любителите на арбитражните залагания, обикновено са професионални комарджии. Те използвали своите системи, за да правят изчислени залози до стотинка. Следователно, подобен тип играчи правят чести залагания със странни суми. Както вече споменахме, букмейкърите не са големи привърженици на арбитражното залагане, и от тази гледна точка ви съветваме да направите всичко възможно, за да избегнете подобен тип залагания, за да предотвратите ограничаването или затварянето на акаунта си.

Вашето поведение е ключово

В търсенето си, за идентифициране на потенциални професионални играчи, букмейкърите също следят поведението на потребителите си. Едно от нещата, които те търсят, е колко време прекарвате на техния сайт. Ако попадате в типичния профил, то от вас се очаква да прекарвате повече време на сайта, докато търсите потенциални срещи за залагане. В някои случаи дори може да останете на платформата и да гледате мачове на живо.

Професионалните комарджии обаче действат много по-различно от нормалния играч. Дългогодишните любителите на хазарта действат бързо- влизат в сайта, поставят залозите си и след това се отправят към друг букмейкър, за да поставят още залози. Няма да намерите професионалисти, които да си губят времето в търсене на срещи. Те вече ги знаят!

Спортни залози